|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Maydanozlu Alabalık Nasıl Yapılır? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:20 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Maydanozlu Alabalık Nasıl Yapılır? Maydanozlu Alabalık için Malzemeler: * 2 adet alabalık * 1 tatlı kaşığı şeker * 1 demet maydanoz * 3 adet limon * zeytinyağı * karabiber * tuz Maydanozlu Alabalık Yapılışı: 1. Alabalıklar iyice yıkanıp, süzgeçten süzülür. Buzdolabına konup, etlerinin biraz sertleşmesi için 60 dakika kadar bekletilir. 2. İnce ince kesilen alabalık dilimleri servis tabağına dizilir. 3. Bir kasede 2 adet limonun suyu, zeytinyağı, şeker, tuz, karabiber ve maydanoz ile bir bulamaç yapılır ve alabalığın üzerine dökülür. 4. 8-9 saat kadar dinlendirilir, maydanoz yaprakları ile süslenip servis yapılır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |