|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Alabalık Tava Nasıl Yapılır? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:22 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Alabalık Tava Nasıl Yapılır? Alabalık Tava Malzemeler: * 200 gr.lık 4 adet alabalık * sıvı yağ * 1 su bardağı un * 1 adet limon * 4 adet yumurta * Tuz * karabiber Alabalık Tava Hazırlanışı: 1. Alabalıkların içi iyice temizlenir. 2. Bol suda yıkanıp, fileto çıkarılır. Filetolar tuzlanıp, biberlenir. 3. Üzerlerine limon sıkılıp, önce una bulanıp sonra çırpılmış yumurtaya batırılır. 4. Isıtılmış sıvı yağda kızartılıp, sıcak olarak servis yapılır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |