|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Karışık Mangal konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
19.07.2013, 16:53 | #1 (permalink) |
Isınan Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Karışık Mangal Karışık Mangal malzemeler: 500 gram kıyma 10 adet tavuk kanadı 2 kalem pirzola 3 diş sarımsak Kekik, karabiber, tuz 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay bardağı süt 3 çorba kaşığı şirke 3 çorba kaşığı nar ekşisi Domates, soğan, maydanoz Mangalda hazırlanacak etlerin öncelikle marine edilmesi gerekiyor. Bunun içinde sütü ve sıvı yağı bir kabın içine alın ve baharat ekleyin. İçine de sirke ekleyip her türlü eti bu sos içinde 1 saat dinlendirebilirsiniz. Tavuk kanadını ve pirzolaları ayrı ayrı kaplarda terbiye etikten sonra çıkartıp süzün ve baharatla kaplatın. Izgarada pişirin. Kıyma ve ezilmiş sarımsağı baharatlarla karıştırıp elinizle yoğurun. Köfte şekli verip mangalda pişmeye bırakın. Hepsi pişince de domateslerle, dilimlenmiş soğanlarla süslenmiş servis tabağına dizip ikram edin. Konu Laura tarafından (19.07.2013 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |