|
Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Romana Gnocchi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 18:03 | #1 (permalink) |
why so serious? | Romana Gnocchi Tarif Malzemeleri 3 adet patates 1 adet yumurta sarısı 3 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı tereyağı 300 gr köftelik kıyma 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 1 adet havuç (rendelenmiş) 2 adet domates (kabuğu soyulmuş) 2 adet kereviz sapı 1\2 çorba kaşığı salça 1 adet defne yaprağı 1 diş sarımsak (ince dilimlenmiş) Tarifin Hazırlanışı Patatesleri yaklaşık 25 dakika iyice yumuşayana kadar haşladıktan sonra ezin. Patatesleri,un,yumurta ve tereyağıyla birleştirerek tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Hamuru orta boy ipler şeklinde yuvarlayarak 2 cm kalınlığında kesin. Kestiğiniz parçalara çatalın dişiyle şekil vererek bol tuzlu kaynar suda 4-5 dakika haşlayarak süzdürün. Teflon tavada haşlanmış hamurları kızartın ve bir kenara alın. Soğan ve sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurduktan sonra sırasıyla kıyma,salça,kereviz sapı ve havuçları ilave edin. Yaklaşık 5 dakika tüm malzemeleri kavurun ve doğranmış domatesleri ilave edin. Son olarak defne yaprağını ilave edin. 15 dakika kısık ateşte sosu tıngırdatın ve kızarmış hamurlarla birleştirin. alıntı
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |