|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Kaşık Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 19:59 | #1 (permalink) |
| Kaşık Turşusu Kaşık Turşusu Malzemeler: 1 küçük lahana 1 kırmızı lahana 1 büyük havaç 1/2kg acı süs biberi 1 baş sarmısak 1 demet maydanoz 1 adet dolmalık kırmızı biber kaya tuzu sirke su HAZIRLANIŞI : Lahanalar 1cm büyüklüğünde (kare) havuç sarmısaklar ve biberler minik küpler halinde doğranır. Maydanoz sapıyla birlikte iri kıyılır hepsi harmanlanıp kavanozlara bastırılır.1 lt suya 1 çorba kaşığı tuz 2 çay bardağı sirke hazırlanır kavanozlara dökülür.10-15 gün güneş görmeyen yerde bekletilir. Su yetişmezse yine aynı şekilde hazırlanır.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |