|
Pilavlar - Makarnalar kategorisinde açılmış olan Sebzeli Mantı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
01.09.2013, 22:47 | #1 (permalink) |
Kafam hep duman.. | Sebzeli Mantı Sebzeli Mantı Malzemeler HAMURU İÇİN: 1 SU BARDAĞI SU TUZ ALDIĞI KADAR UN İÇ MALZEMESİ: 1 HAVUÇ 1 ORTA BOY PATATES 1 DAL BROKOLİ 1 SOĞAN TUZKEKİKKARABİBER (İSTEĞE BAĞLI BAHARATLAR) 2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ SOS MALZEMESİ 2 YEMEK KAŞIĞI DOMETES SALÇASI PUL BİBER SIVI YAĞ YOĞURT SARIMSAK Hazırlanışı: KUŞBAŞI DOĞRADIĞIMIZ SEBZELERİ SOĞANLA TAVADA SOTELİYORUZ. YARIM ÇAY BARDAĞI SU EKLEYİP AĞZINI KAPATARAK YUMUŞAMALARINI SAĞLIYORUZ. DAĞILMAMASINA DİKKAT EDİYORUZ. PİŞEN İÇ MALZEMEYİ SOĞUMAYA BIRAKIYORUZ. 1 SU BARDAĞI SUTUZ VE UNU SERT BİR HAMUR OLACAK ŞEKİLDE YOĞURUYORUZ. HAMURU İKİYE AYIRIP AÇIYORUZ. BARDAK VEYA KÜÇÜK BİR KASE İLE YUVARLAKLAR KESİP İÇ MALZEMEDEN KOYUP KAPATIYORUZ. ÇATALLA AĞZINI SABİTLİYORUZ. BÜYÜKÇE BİR TENCEREDE SUYU KAYNATIP TUZ VE BİRAZ YAĞ EKLEYİP HAMURLARIMIZI İÇİNE ATIYORUZ. SU YÜZÜNE ÇIKAN MANTILARI DAĞILMASINA İZİN VERMEDEN BORCAM VEYA KÜÇÜK BİR FIRIN TEPSİSİNE ALIYORUZ. ÜZERİNE YAĞDA YAKTIĞIMIZ SALÇA SOSUNU DÖKÜP ÖNCEDEN 200-250 DERECEDE ISITILMIŞ FIRINDA 10 DK PİŞİRİYORUZ SARIMSAKLI YOĞURTLA SERVİS YAPIYORUZ. |
14.11.2013, 15:11 | #2 (permalink) |
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Sebzeli Mantı Elinize sağlık
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |