Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Sonbahar trend alarmı: Işıltılı göz makyajı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/168666-sonbahar-trend-alarmi-isiltili-goz-makyaji.html)

Jade 01.10.2015 08:50

Sonbahar trend alarmı: Işıltılı göz makyajı
 
Sonbahar trend alarmı: Işıltılı göz makyajı


Payetler ve simler ara sıra kıyafetlerimize yansısa da, makyaj malzemelerimizde nadiren kullanırız. Ama bu sonbahar, özellikle de göz makyajında sık sık payetleri görebileceğiz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Işıltılı makyaj bu sene moda haftalarında, Rodarte defilesinde karşımıza çıktı. Göz kapaklarının payet veya simle kaplandığı, gözlerin vurgulandığı bu makyaj stilinin detaylarına biraz daha yakından bakalım.

Bu sezon vurgu gözlerde
Pul, payet ve simler görünümün daha canlı olmasını sağlıyor. Işığı kendilerine çektikleri için parlak bir görünüm kazandırıyorlar ve sanki gözlerde elmas birikmiş gibi bir görünüm ortaya çıkıyor. Ayrıca, genelde genç kızlar tarafından tercih edildikleri için, gençlik aşısı hissi de yaratıyor.

Nasıl yapmalı?
Nude, doğal makyaj ve pembemsi yanaklarla tamamlandığında, simlerle hoş bir görünüm oluşuyor. Görünümü geliştirmek için, kedi gözü şeklinde eyeliner ve bolca maskara kullanmak yeterli olur. Dikkatin sadece gözlerde olması için de, nude tonda bir ruj veya parlatıcıyı kullanabilirsiniz.

Dikkat etmek gereken nokta; simler çok fazla dikkat toplayacağı için, az ve yeterli miktarda kullandığından emin olman gerekir.

Hipnoz 01.10.2015 20:28

Cevap: Sonbahar trend alarmı: Işıltılı göz makyajı
 
Simli makyaji hic sevmem :D
Hele boyle abartilar öygk :D
Dozunda az ve nude tonlari iyidir :p


Saat: 02:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.