Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Makyajda Primer (Baz) Nedir? Ne işe Yarar? (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/60090-makyajda-primer-baz-nedir-ne-ise-yarar.html)

Jaqen 09.10.2013 17:10

Makyajda Primer (Baz) Nedir? Ne işe Yarar?
 
Makyajda Primer (Baz) Nedir? Ne işe Yarar?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Etiketler: baz, makyaj altı bazı nedir, makyaj bazı, makyaj bazı nasıl kullanılır, makyaj öncesi,baz krem nedir, makyaj öncesi baz nedir, makyaj yaparken baz, makyajda primer, nars makeup primer baz, oriflame makyaj bazı nedir, primer, primer makyaj bazı nedir, primer nasıl kullanılır, primer yağsız baz

Profesyonel bir makyaj için bazı adımlar vardır. Bu adımları uygulamalısınız ki makyajınız yüzünüzde daha iyi dursun. Bu adımlardan en önemlilerinden biri de bana göre makyaj primeri. Makyaj bazı da denilebilir. Peki nedir bu icat ve ne işe yarar onu görelim bakalım.

Primer (Baz) Nedir?

Makyajda primer, cildinizin rengini düzene sokar ve daha pürüzsüz bir makyaj yapmanızı sağlar. Fondöten sürmeden önce baz kullanmazsanız, yüzününzde topaklanmalar oluşabilir, ya da renk katmanları oluşabilir. Primer kullanılmadığı zaman fondöten ve diğer makyaj malzemelerinin topak topak olması ve kötü bir görüntü oluşturması içten bile değildir. Yani kısacası primer, bizlerin makyaj yapmış gibi değil sanki yapılan makyajın yüzümüzün normal haliymiş gibi görünmesini sağlar, izleri ve renk eşitsizliklerini yok eder.


Primer Nasıl Kullanılır?

Primer kullanımı oldukça basittir. Yüzünüzü makyaj öncesi yıkayıp, nemlendiricinizi sürdükten sonra, makyajınıza başlamadan önce yüzünüzün her yerine ya da isteğe bağlı olarak yalnızca makyaj uyguladığınzda sorun çıkaran bölgelere sürebilirsiniz. serçe parmağınızla çok az bir miktarda sürmeniz yeterlidir. Primer kreminizi sürdükten sonra makyajınıza başlamadan 4-5 dakika beklemelisiniz. Primerleri her kozmetik dükkanında kolaylıkla bulabilirsiniz. Fiyatları da oldukça makuldür


Saat: 03:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.