Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Topuz Süngeri Nasıl Kullanılır ? (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/72129-topuz-sungeri-nasil-kullanilir.html)

Jade 02.12.2013 18:20

Topuz Süngeri Nasıl Kullanılır ?
 
Topuz Süngeri Nasıl Kullanılır ?


Uzun saç gerektiren onlarca saç modtopuz süngeri nasıl kullanılıreline özenip saçlarınızı uzattıktan sonra sadece at kuyruğu modeli ile yetinmeye başladıysanız, bu işte bir yanlışlık var demektir. Pek çok kişi saçlarına şekil verecek zamanı olmadığından, sabah erkenden evden çıkması gerektiğinden ya da saç yapmayı bir türlü beceremediğinden yakınır. İşte şimdi tüm bu şikayetlere aynı anda cevap verecek son derece basit ama bir o kadar da pratik bir ürün var karşımızda: saç topuz süngerleri!

Dışarıdan pofuduk bir lastik toka gibi gözüken topuz süngeri birkaç dakika içerisinde sanki saatlerce uğraşılmış gibi görünen bir topuz yapmanıza olanak tanıyor. Gelelim topuz süngeri ile saç yapımı aşamalarına:

İlk olarak saçınızı ince bir lastikle toplayıp at kuyruğu yapıyorsunuz.
İkinci olarak at kuyruğunu topuz süngerinin içinden geçiriyorsunuz.
Üçüncü aşamada at kuyruğunu süngerin her yanını kaplayacak şekilde dağıtıyorsunuz. (Saçlar süngeri sardıktan sonra üzerine ince bir lastik toka geçirirseniz, işiniz kolaylaşır.
Son olarak da saçlarınızın ucunu topuzun etrafına sarıp tel tokaların yardımıyla tutturuyorsunuz.
Aşağıdaki resimde yukarıda anlatılan aşamaları detaylı bir şekilde görebilirsiniz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Topuz süngerlerini internette saç aksesuarı satan online mağazalarda bulabilirsiniz. Topuz süngeri, sünger topuz tokası ya da donut topuz süngeri gibi farklı isimlerle karşınıza çıkabilir. İnternet mağazaları dışında dışında artık yine toka ve benzeri aksesuar satan mağazaların çoğunda ve hatta semt pazarlarında bile bu süngerler satılıyor. Fiyatları 4 TL ile 7 TL arasında değişiyor. Yapmak istediğiniz topuz boyuna göre küçük, orta ve büyük olmak üzere bu tokaların 3 boyu bulunuyor. Ayrıca sarı, siyah ve kahverengi gibi farklı renklerdeki süngerler sayesinde, topuz süngeri saçlarınızın altında kolayca kamufle oluyor.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




Saat: 16:20

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.