Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Kısa saçlar için 5 pratik model (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/83144-kisa-saclar-icin-5-pratik-model.html)

Perii 05.01.2014 18:24

Kısa saçlar için 5 pratik model
 
Kısa saçlar için 5 pratik model
Çoğu kadın kısa saçları kullanmanın, uzun saçlardan daha kolay olduğunu düşünür. Bir çok yönden bu düşünce doğrudur. Kısa saçlar daha çabuk kurur, daha az bakım gerektirir ve daha kolay şekil alır. Ama kısa saçlara farklı modeller ugulamak, uzun saçlara farklı modeller uygulamak kadar kolay değildir. Saç çok kısa olduğu için yapılabilecek model sayısı da çok sınırlıdır. İşte kısa saçlara uygulanabilecek 5 pratik model.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Dağınık Görüntü

Özellikle kısacık erkek saçlarında çok güzel görünen bir model. Saçına köpükle şekil verip, kendi kendine kurumasını bekle. Dağınık görüntüyü bozmamak şartıyla, hoşuna gitmeyen kısımlara maşa ya da düzleştiriciyle müdahale edebilirsin.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Geriye Tara

Podyumların vazgeçilmez saç modeli. Biraz saç jölesi kullanarak, bütün saçını geriye doğru tara. Jölenin yarattığı parlak görüntü hoşuna gitmiyorsa, üzerine saç spreyi sıkarak bu görüntüden kurtulabilirsin. Saçının arka kısımlarını tel tokalarla şekillendir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Saç Aksesuarı

Kısa saçlara en çok yakışan modellerden biri. Saçının ön tarafına güzel, taşlı ya da renkli tel tokalar takarak şık bir görüntü elde edebilirsin. Saçının önünden bir tutam alıp, arkaya doğru da böyle bir tokayla tutturabilirsin.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Farklı Yerlerden Ayır

Saçını farklı noktalardan ayırarak, farklı saç modelleri elde edebilirsin. Günlük kullanımlarda ortadan, şık kullanımlarda ise yandan ayırmayı dene. Saçını iyice yandan ayırıp, fönle şekil vererek de kullanışlı bir model oluşturabilirsin.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Topla

Kısa saçı toplamak zordur, ama imkansız değildir. Saçın 3 numara kısalığında değil ise, her zaman tel tokalarla şekillendirebilirsin. Birkaç tel tokayla bütün saçını geride toplayarak, topuz izlenimi yaratabilirsin.

EndGirl 12.01.2014 01:24

Cevap: Kısa saçlar için 5 pratik model
 
Kısa saç sevmem :p


Saat: 11:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.