|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Mantar Güveç Nasıl Yapılır konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
23.04.2014, 23:49 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Mantar Güveç Nasıl Yapılır Mantar Güveç Nasıl Yapılır Malzemeler 400 gr. haşlanmış mantar 300 gr. kabuğu soyulmuş, ince doğranmış domates 200 gr. ince, yuvarlak kesilmiş sivri biber 100 gr. tereyağı 100 gr. rendelenmiş kaşar peyniri 100 gr. dil peyniri 1 kahve fincanı süt 1 baş iri kuru soğan, 1 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı karabiber Tarif Mantarları piyaz gibi keserek hazırlayın. Soğan, biber ve domatesleri doğrayarak bir kenara alın. Tavaya yağ koyup erittikten sonra soğanları biraz kavurun. Biberleri ekleyip hafif pişirin. Mantarları koyup beş dakika sonra domatesleri ekleyin. Tuzu, karabiberi ve sütü koyduktan sonra kaynayıncaya kadar pişirin. Hazırlanan malzemeyi güveçlere paylaştırın. Üzerlerine kaşar peyniri serpiştirin. Dil peynirlerini ince dilimleyerek üzerlerine dizin. Fırında üzerleri pembeleşinceye kadar pişirin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |