|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Karamelli Muhallebi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
09.07.2015, 13:05 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Karamelli Muhallebi kemalpaşa için; *35 su bardağı su *35 su bardağı şeker yapılışı *15 su bardağı şeker tencerede eritilerek karamelize edilir.kalan şeker ve su eklenerek kaynamaya bırakılır.kaynayan şerbete kemalpaşalar atılarak pişirilir.şerbetini çekip yumuşayınca servis tabağına alınır. muhallebi için; *3 türk kahve fincanı un *6 su bardağı süt *15 su bardağı şeker verilen malzemeler karıştırılarak kısık ateşte pişirilir.piştikten sonra vanilya eklenerek ocaktan alınır.kaselere paylaştırılır.ılıklaşınca üzerine kemalpaşalar dizilir.kalan boşluklara karamel sıkılarak servis yapılır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |