|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Cevizli Kabak Tatlısı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
29.01.2014, 19:20 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Cevizli Kabak Tatlısı Cevizli Kabak Tatlısı Malzemeler Bal kabağı (6 orta boy dilim, 1 kilo), Toz şeker (4 su bardağı, 800 gram), İç ceviz (200 gram), 2 su bardağı soğuk su, Kaymak (3-4 çorba kaşığı) dileğe göre, Püf Noktası Dilimlenmiş kabakları bir tencereye yerleştirin. 4 su bardağı toz şekeri üzerine ilave edin. Tencerenize şekeri koyduktan sonra kaynatmadan önce yaklaşık bir saat bekletin; bu sayede şekerin tamamen eriyerek kabakla özleşmesi sağlanır. Daha sonra 4 su bardağı suyu ekleyin ve pişirin. Srvis ederken üzerine bol ceviz serpiştirin. Dilerseniz, servis yaparken tabaklara aldığınız kabakların üzerine veya yanına kaymak koyabilirsiniz. Afiyet olsun. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |