Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.07.2015, 10:58   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 30 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

30 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

30 Temmuz 2015 günlük burç yorumları,30 07 2015 burçlar, 30 Temmuz 2015 akrep burcu yorumu,30 Temmuz 2015 aslan burcu yorumu,30 Temmuz 2015 balık burcu yorumu,30 Temmuz 2015 başak burcu yorumu,30 Temmuz 2015 boğa burcu yorumu,30 Temmuz ikizler 2015 burcu yorumu,30 Temmuz 2015 koç burcu yorumu,30 Temmuz 2015 kova burcu yorumu,30 Temmuz 2015 oğlak burcu yorumu,30 Temmuz 2015 terazi burcu yorumu,30 Temmuz 2015 yay burcu yorumu,30 Temmuz 2015 yengeç burcu yorumu,2015 Temmuz ayı burç yorumları, günlük burç yorumları,2015 Temmuz günlük burç yorumları,30 Temmuz burç yorumları,30 Temmuz 2015 perşembe günlük burç yorumları



Koç
Sevgili Koç, telaşlı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirmek için çok fazla alana dağılmadan enerjinizi belirli bir konuya yönlendirmelisiniz. Sabah saatlerinde karamsar olma
eğiliminde olabilirsiniz.

Boğa
Sevgili Boğa, İkizler burcundaki Ay'ın telaşlı ortamı size hiç uymazve siz herhangi bir konuda adım atmadan önce etraflıca düşünmek istersiniz ama bugün maddi konularda daha hızlı davranmanız ve tempoya ayak uydurmanız gerekecek.

İkizler
Sevgili İkizler, burcunuzdaki Ay sizi ön plana çıkarıyor ve aynı zamanda duygularınızla yüzleşip dışa yansıtmanız için sizi teşvik ediyor. Ay'ın da etkisiyle zaten değişken olan ruh haliniz gün içinde dalgalanmalar gösterebilir.

Yengeç
Sevgili Yengeç, Ay bugün yıldız haritanızın en sakin köşesini aydınlattığı için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. En verimli çalışmalarınızı, kendi başınıza sakin bir köşede kaldığınız zaman yapabileceksiniz.

Aslan
Sevgili Aslan, bugün sosyal bir gün olabilir ve arkadaşlarınızla ve gruplarla beraber olmak isteyebilirsiniz. İş için de olsa kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. Esnek olursanız canlı ve neşeli bir gün geçirebilirsiniz.

Başak
Sevgili Başak, Ay sorumluluklarınızı ve başkalarına olan yükümlülüklerinizi vurguluyor. Yorucu ve işlerle dolu bir gün geçirebilirsiniz ama zaten Zodyak'ın en çalışkan burçlarından biri olarak işlerin çokluğu gözünüzü korkutmaz.

Terazi
Sevgili Terazi, genelde büyük düşündüğünüz ve olaylara tepeden bakabildiğiniz bir gündesiniz. Uzun vadeli planlara odaklanmak isteyebilirsiniz ama bir yandan da günlük işlerin detayları sizi bekleyecek.

Akrep
Sevgili Akrep, daldan dala atlayan İkizler burcundaki Ay'ın enerjisi sizin gibi konsantrasyonu yüksek olan bir burca pek iyi gelmeyebilir.Kendinizi serbest bırakabilirseniz bugünden daha fazla zevk alabilirsiniz.

Yay
Sevgili Yay, Ay partnerlik evinizi aydınlatıyor ve işbirliklerini ön plana çıkarıyor. Bugün bireysel davranma günü değil, tam tersi partnerinize uyum sağlama günü. İnisiyatifi partnerinize bırakırsanız
sizin için daha yararlı olacak.

Oğlak
Sevgili Oğlak, Ay iş evinizi aydınlatıyor, bunun sonucunda da günlük işlerle ve detaylarla dolu bir gün sizi bekliyor. Görev duygunuz ağır basabilir ve yapmanız gereken pek çok iş olduğunuz görebilirsiniz.

Kova
Sevgili Kova, bugün kendinizi enerjik ve formda hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız çok olsa bile, hayatın renkli yönlerine odaklanabilecek ve keyif aldığınız işlere konsantre olabileceksiniz.

Balık
Sevgili Balık, bugün daha çok dış dünya ile meşgul olmanız gerekse bile düşünceleriniz özel yaşamınıza odaklanıyor. Eviniz ve anne babanızla ilgili konular asıl önceliğiniz olabilir. Kariyer ve sorumluluklar üzerinizde baskı yaratabilir.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla