Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.08.2015, 01:52   #1 (permalink)
Ravza
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Doğru erkeği nasil anlarim ve bulurum?

Doğru erkeği nasil anlarim ve bulurum?

Doğru erkeği bulmak ve doğru kişiyle evlenmek her kadının hayali diyebiliriz ancak maalesef doğru kişiyi bulmak için gösterilen tüm çabalar bir süre sonra bizi yanlış kişilere yönlendirebiliyorlar. Pek çok kadının bu durumdan şikayetçi olduğunu ve bir süre sonra bunun hayata küsmek ya da kendine bakmayı bırakmak, bazen de depresyon gibi yan etkileri olduğunu da görebiliyoruz. Dolayısıyla sizlere biraz doğru erkeği nasıl bulabileceğiniz konusunda destek vermeye karar verdik. Ancak bu noktada unutmamanız gereken bir gerçek var. Doğru erkek derken hemen evlenebileceğiniz bir erkeği bulmaktan değil anlaşabileceğiniz, beraber eğlenebileceğiniz ve uzun vadede evlilik planları kurabileceğiniz erkekleri sizlere aktarmak istiyoruz. Yani iki ay sonra evlenmek isteyenler maalesef bizden bir çözüm bulamayacaklar.
Doğru kişiyi bulmanın en önemli koşullarından bir tanesi, sizinle benzer ilgi alanları ve hobilere sahip olan, ayrıca eğitim düzeyi de size benzer şartlar altında olan erkekleri anlamaktan geçmektedir. Bazen hormonlarımız bize şaka yapabiliyorlar ve bu nedenle bizimle tamamen ilgisiz, alakasız ve ileride mutsuzluğumuza sebep olabilecek kişilere ilgi duyabiliyoruz ancak bu tip vakalarda evliliklerin bir süre sonra boşanma ile bittiği de bir gerçek.
Bunu sağlayabilmek için ilgilendiğiniz konularla ilgili çeşitli etkinliklere, toplantılara, buluşmalara, kulüplere, kurslara ve diğer sosyal ortamlara katılabilir, bu sayede sizinle benzer ilgi alanlarını taşıyan insanlara ulaşabilirsiniz. İnsanların evlenecekleri kişiye genellikle sosyal ortamlarında denk geldiklerini dikkate alırsak evde oturup pineklemek yerine kendinizi geliştirme amacıyla çeşitli sosyal kulüplerde bulunmanız şansınızı arttıracaktır.


Tabii ki doğru erkeği bulmak için doğru kadın olmanın da gerekli olduğunu unutmamak gerekli. Eğer sizin beklentilerinizi karşılayacak bir erkek arıyorsanız, sizin de bir erkeğin beklentilerini karşılayabilecek birisi olduğunuzdan emin olmalısınız. Gece hayatını seven bir erkeği ev kuşu bir kadının mutlu etmesi mümkün olmayacaktır ki aynı şekilde evde olmayı seven bir erkek de gece hayatını seven bir kadınla birlikte olamayacaktır. Dolayısıyla kimden ne beklentiniz olduğunu iyi değerlendirmeyi unutmamalısınız.
Doğru erkeği ararken maddi durum, mal, mülk gibi şeylere çok fazla takılmamanızı öneriyorum. Aradığınız erkeğin keskin çalışan bir zekası ve çalışkanlığı varsa bu onun gelecekte başarılı bir hayat sürmesi için yeterli olacaktır. Bu konuda çok ön yargılı olmak ve zengin birisinin hayalini kurmak yüz kadından belki bir tanesini gerçekleştirebildiği bir şeydir ve skalayı çok yüksek tutmamak gerekir.

Ravza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla