Konu: Hipnoz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.08.2015, 18:16   #18 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hipnoz

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ben bu kızı nasıl anlatmaya başlasam inan bilemiyorum. Yerlere göklere sığdıramam kısa sürede kalbime bir taht kurdu resmen. Öyle senelerdir tanımıyorum ama senelerdir tanıdıklarıma bedel. Herşeyi rahatça konuşabildiğim beni sıkılmadan dinleyen doğruyu yanlışı bana bıkmadan anlatan ve daha bir çok iyi yönü bulunana hatun işte. @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]m sayesinde tanıştık biz ama hep beraber ne yollar katettik.
O piti pitinin değerli üyeleri @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]mm @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]um @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]mm siz canımdan ötesiniz çok seviyorum sizi öyle böyle değil kızkardeşlerim gibisiniz yeriniz bende hep ayrı ve öyle kalacak.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]uma dönüyorum bu gün çok duygusalım bebeğim modum açık bende yazayım dedim. Daha seninle horon tepmemiz gereken konular manyaklaşmamız gereken durumlar var dön şu tatilden fena şekilde özledim yani öyle böyle değil. Arada bir cee diyip kaçıyorsun ama olsun yakında bizimsin. Kırmızı24
Senii kocamaaan seviyorum iyi kii tanımışım hep benle kaaallll

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla