Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.08.2015, 11:18   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 16 Ağustos 2015 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2015 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu




Karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir. Fikirlerinizi ortaya koymak için acele etmeyin ve kritiklerinizi şimdilik kendinize saklayın. Yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir ve sorunların çözümü size kalabilir. Kaygılardan uzaklaşmayı başarabilirseniz, yapıcı ve çözümleyici olacaksınız. Üstelik yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve güçlü kişilerin desteğini alıyorsunuz. Çevre gezilerine çıkmak ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Gördüğünüz rüyalardan etkilenmiş olabilirsiniz ve ideallerinizin tamamen değiştiğini düşünebilirsiniz.
Başak Burcu Genel Durum
Miras, nafaka, tazminat gibi hukuki süreçleri de kapsayan konularla ilgili bazı girişimlerde bulunmayı tasarlayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bir hukuki danışmanla görüşmeleriniz olabilir.
Başak Burcu Kariyer Durumu
Yakın çevrenizle, özellikle de iş arkadaşlarınızla ilgili bir maddi konu gündeme gelebilir. Bu konuyla ilgilenmeniz ve çözüm bulmaya çalışmanız mümkündür. İş çevreniz de sizin bir sorununuzu çözebilir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla