Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.2015, 00:53   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 25 Ağustos 2015 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kafanızı meşgul eden konulardan uzaklaşacak ve keyif aldığınız işler ile ilgileneceksiniz. Sevdikleriniz ile görüşebilir ve ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Gün içinde karşılaştığınız olaylar yaratıcılığınızı uyandıracak. Ayrıca kendinizi daha özgür ve rahat hissedeceksiniz. Böylece yakınlarınıza yardımcı olabilirsiniz ve ilginç çözümler bulabilirsiniz. Çevrenizde olup bitenler ve dedikodular ile ilgilenmek yerine kendinizle ilgilenebilir ve dikkatinizi isteklerinize yöneltebilirsiniz. İdealleriniz ve isteklerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz ve bu durumdan memnuniyet duyabilirsiniz.

Yay Burcu Genel Durum
Aileniz veya dahil olduğunuz sosyal bir topluluk içerisinde isminizi öne çıkaracak bir gelişme yaşanabilir. Ön plana geçmeniz, sürpriz bir tanışma yaşamanızı da sağlayabilir. Tanışacağınız kişinin, yaşamınızda bir boşluğu doldurması mümkündür.

Yay Burcu Kariyer Durumu
Faaliyet planları ile ilgili olarak kafanız karışabilir. Gün içerisinde, üst pozisyonda bulunan kişilerle, aklınıza yatmayan noktaları tartışmanız mümkündür. Bunu kendinizi kaybetmeden, çekincelerinizi sakince ve eksiksiz sıralayarak yapmaya özen gösterin.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla