Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.2015, 00:54   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 25 Ağustos 2015 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve çeşitli davetler alabilirsiniz. Katılacağınız davetlerde ilginç kişiler ile tanışabilirsiniz. Marjinal kişilerden rahatsızlık duysanız bile çevrenize yansıtmayacaksınız ve sabırlı davranacaksınız. Fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ve güçlü kişileri etkileyebilirsiniz. Özellikle önemsediğiniz kişilerin sizi desteklediğini anlayacaksınız ve bu durum kendinize olan güveninizi yükseltecek. Zaten yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve sorunlar ile başa çıkabilecek gücü içinizde hissediyorsunuz. Bu arada eski fikirlerinizi gözden geçirebilir ve sisteminizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu Genel Durum
Büyük düşünme isteğiniz, değişik şeylere sevgi duymaya başlamanızla bir araya gelip farklı alanlara yönelme ve bu alanlarda yeni uğraşlar edinme isteği doğurabilir. Şansınızı deneyin, hayatın keyifli bir yanını keşfedebilirsiniz.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Çevrenizdeki kişilerin, sunacağınız fikirlerden kolaylıkla etkileneceği bir gündesiniz. Zihninizdekileri paylaşmak için insanlarla bir araya gelme fırsatları yaratın. Düşünceleriniz, bir yön değişikliğini de getirebilirler.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla