Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.10.2015, 16:17   #1 (permalink)
DeLi.Cocuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Samsung Galaxy Note 4 Wi-Fi Sorunu ve Çözümü

Samsung Galaxy Note 4 Wi-Fi Sorunu ve Çözümü



Her akıllı cihazda olduğu gibi Galaxy Note 4’te de Wi-Fi bağlantı sorunu mevcut. Cihaz ya modeme bağlanmıyor ya da bağlı olduğu halde veri akışını gerçekleştiremiyor. Gelin bu sorunu birlikte çözelim.
  • Bağlı olduğunuz modemi unutun ardından modeminizi on saniye için kapatın ve tekrardan geri açın. Daha sonra cihazınızı bağlanacak olan modemle eşleştirerek giriş yapmayı deneyin.
  • Ayarlara gidin ve Güç Tasarrufu modunu kapatın. Bu mod şarjınızın tükenmesini önlerken bazen de bağlantınızın kapanmasını sağlayabilir ve Wi-Fi açık olsa dahi veri akışınızı önler.
  • Sorununuz hala çözüme ulaşmadıysa ve cihazınız internete bağlı gözüküyorsa o zaman Ayarlar >> Wi-Fi >> Bağlı olduğunuuz modemin üzerine tıklayın ve Gelişmiş Ayarları seçin. Açılan sekmeden DNS adresinizi 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 olarak değiştirin ve tekrardan bağlanmayı deneyin.
  • Sorununuz tüm bu işlemlere rağmen çözülmediyse Wi-Fi Analyzer uygulamasını indirerek ya da cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayarak sorununuzun çözülmesini sağlayabilirsiniz.

DeLi.Cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla