Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.10.2015, 13:15   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Karabaş Otu Çayı Nasıl Demlenir?

Karabaş Otu Çayı Nasıl Demlenir?



Pek çok kanser hastalıklarının tedavisinde, ruh sağlığı bozukluğunun ortadan kalkmasında, hem bacak hem de kalp damar tıkanıklığının tedavisinde etkili bir bitki olan karabaş otu çayı nasıl demlenir, nasıl hazırlanır bitki uzmanı İbrahim Saraçoğlu tavsiyesi ile sizlere sunduk. Birçok rahatsızlıkların husule gelmesini de önleyen karabaş otu bitkisi çayı düzenli olarak tüketilmelidir.

Karabasotu içeriğinde 20 den fazla antibakteriyel özellikli maddeden ve özellikle caryophylleneden dolayı hem staphylococ ve hem de streptococ bakterilere karşı etkindir.Çayı demlemek için 6-7 çiçek ve biraz da yeşil yaprak bir fincan ya da bardağa konur, üzerine kaynamış su dökülür. Bu şekilde 3 öğün yemeklerden sonra içilirse yemekle birlikte alınan zarlı maddeler ve özellikle yağlar vücuttan atılır.

KULLANILIŞI: Çaydanlıkta su kaynatılıp indirilecek, bir miktar Kafa Süpürgesi otu konacak. Üzeri örtüldükten sonra üç beş dakika demlendikten sonra bardağa konulup şeker veya bal ilave edilip içilebilir. Bir günde iki veya üç kere içilebilir.Bu çay içilirken gerek baş bölgesinde gerek vücutta terleme olursa, ter üzerinde kurutulmamalıdır. Terli çamaşır çıkarıp kuru çamaşır giyilmelidir.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla