Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.2015, 12:49   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yüksel Arıcı Kimdir? Biyografisi

Yüksel Arıcı Kimdir? Biyografisi



Yüksel Arıcı’nın hayatı : Oynadığı televizyon dizileri ile beğenileri üzerinde toplayan Yüksel Arıcı, Kurtlar Vadisi dizisindeki Pala rolü ile büyük ilgi görmüştü. Yaklaşık olarak 1990 yılından beri televizyon ve sinema sektöründe olduğu bilinen usta oyuncunun çok sayıda film ve dizisi vardır. İlk sinema filmi Karınca Katarı, ilk rol aldığı dizi ise Ana’dır. Şu anda rol aldığı bir televizyon veya sinema projesi ise bulunmamaktadır ve dinlenmeyi tercih etmektedir. Aynı zamanda bazı reklam filmlerinde rol almış, bazılarında ise ses dublajı yaparak tok dublajlar ortaya çıkarmayı başarmıştır.

Yüksel Arıcı Kimdir

Yüksel Arıcı’nın Doğum Tarihi: Usta oyuncu 7 ocak 1963 tarihinde dünyaya gelmiştir ve şuan 52 yaşındadır.

Yüksel Arıcı’nın Boyu: Kesin bilgilere sahip olmamamız ile beraber başarılı oyuncunun boyunun 180 cm civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Yüksel Arıcı’nın Kilosu: Her usta oyuncu gibi formunu korumak zorunda olan oyunculardan olan Yüksel Arıcı 71 kilogramdır.

Yüksel Arıcı’nın Göz Rengi: Usta oyuncu koyu kahverengi göz rengine sahiptir.

Yüksel Arıcı’nın Burcu: 7 ocak doğumlu olduğunu bildiğimiz Yüksel Arıcı Kova burcunun özelliklerini bedeninde taşımaktadır.

Yüksel Arıcı’nın Doğum Yeri: Türkiye’nin Akdeniz şehirlerinden olan Adana’da dünyaya gelen Yüksel Arıcı, bazı Adanalı olma özelliklerini de taşımaktadır. Bunlardan birisi hiç şüphesiz ağır olmaktır.

Yüksel Arıcı’nın Eğitim Durumu: Doğduğu şehir olan Adana’nın önemli ve saygın liselerinden olan Adana Erkek Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Yüksel Arıcı daha sonra 1981 yılında Adana Şehir Tiyatrosu’nda tam anlamı ile tiyatro ve sinema kariyerini başlatmıştır.

Yüksel Arıcı’nın Kullandığı Sosyal Medya Hesapları: Ünlü ve başarılı oyuncu sosyal medya hesabı kullanmamayı tercih etmektedir. Bu nedenle de herhangi bir sosyal paylaşım hesabı bulunmamaktadır.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla