Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.2015, 15:18   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Heidi Klum Kimdir? Biyografisi

Heidi Klum Kimdir? Biyografisi

heidi klum kimdir, heidi klum nereli, heidi klum wikipedia



Heidi Klum’un Hayatı: Alman manken aynı zamanda oyunculuk, sunuculuk, moda tasarımcılığı, yapımcılık ve şarkıcılık da yaparak on parmağında on marifet sözünün karşılığını ortaya koymuştur. Kuaförlük yapan Erna ile bir kozmetik firmasında çalışan Gunther Klum’un çocuğu olarak dünyaya gelen Heidi Klum 18 yaşındayken bir arkadaşının ısrarıyla bir magazin kuponunu doldurmuş ve Model 92 adlı yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Aynı yıl okulu bitiren Klum bir süre için modellik yapmaya devam etmiştir. Almanya ve çevresinde modellik yapan Heidi Klum daha sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmıştır ve Miami ve Florida’da yaşamıştır. Buralarda önemli bir başarıya imza atamayan ünlü manken New York’a taşınmıştır daha sonra.

Heidi Klum Kimdir Kaç Yaşında Nereli

Ünlü manken Alexandra Postman ile birlikte Body Of Knowledge: Eight Rules Of Model Behavior adlı kitabı yazarak yayımlamıştır. Tasarımcı olarak da ismini duyuran ünlü manken birçok kıyafet tasarlamıştır. Victoria’s Secret’ın The Body adlı koleksiyonu için de çalışan ünlü model Heidi Klum ve Me adlı iki parfüm çıkarmıştır. Model sanat faaliyetlerinde de adını duyurmuş ve tablolar yaparak sanatçı yönünü de ortaya çıkartmıştır. Ünlü model 2006 yılının kasım ayında ilk single albümü olan Wonderland adlı albümü de meydana getirerek piyasaya sürmüştür. Model bu albümden elde edeceği geliri doğduğu yer olan Bergisch Gladbach’taki bir çocuk sığınağına bağışlamıştır.

6 Eylül 1997 tarihinde saç tasarımcısı Ric Pipino ile evlenen Heidi Klum 2002 yılının kasım ayında bu evliliği sona erdirmiştir. 4 Mayıs 2004 tarihinde Helene Leni Klum’u dünyaya getiren ünlü modelin çocuğunun babası Formula 1’in yöneticisi Flavio Briatore’dir. Klum 10 Mayıs 2005’te İngiliz müzisyen Seal ile evlenmiştir ve bu çiftin ilk çocuğu Henry Günther Ademola Dashtu Samuel dünyaya gelmiştir. Çiftin ilk çocuğu olan Henry Los Angeles’ta dünyaya gelmiştir. Üç çocukları olan ünlü çift hayatlarına Amerika’da devam etmektedirler. 2010 yılında Victoria’s Secret’tan emekli olan Heidi Klum başarılı bir kariyere imza atmış ve yaptığı işlerle adından söz ettirmiştir. Başarılı bir manken olan Heidi Klum adından bir hayli söz ettirmiş, güzelliğiyle dikkat çekmiş ve başarılı işlere imza atarak kariyerinde emin adımlarla ilerleyerek dünyaca ünlü bir model haline gelmiştir. Heidi Klum kimdir kaç yaşında nereli gibi sorular ünlü mankenle ilgili merak edilen konulardan bazılarıdır.

Heidi Klum’un Doğum Tarihi: 1 haziran 1973 tarihinde dünyaya gelen başarılı model ve manken 42 yaşındadır ve bu yaşına rağmen hala güzelliğine güzellik katarak hayatına devam etmektedir.
Heidi Klum’un Boyu: Boyu 1.76 olan başarılı manken boyunun ve fiziğinin yararını fazlasıyla görmüştür.

Heidi Klum’un Kilosu: Ünlü yıldız 62 kilodadır.

Heidi Klum’un Göz Rengi: Sarışın ve ela gözlü olan manken 91-69-94 beden ölçüleriyle dikkat çekmekte ve güzelliği konusunda tartışma götürmemektedir.

Heidi Klum’un Burcu: Mankenin burcu ikizlerdir.

Heidi Klum’un Doğum Yeri: Doğum yeri Bergisch Gladbach, Kuzey Ren Vestfalya olan güzel yıldız Almanyalı’dır.

Heidi Klum’un Eğitimi: 18 yaşındayken okulu bitirip güzellik yarışmasına girmiş ve moda dünyasına adım atmıştır.

Heidi Klum’un Sosyal Medya Hesapları:

twitter [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
instagram [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla