Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.12.2015, 17:02   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gözde Kaya Kimdir? Biyografisi

Gözde Kaya Kimdir? Biyografisi

Gözde Kaya Kimdir, Kısaca Gözde Kaya Nerelidir, Gözde Kaya Göz Rengi Nedir, Saç Rengi Nedir,Boyu Kilosu Kaçtır,Biyografisi, hayatı hakkında bilgi




Gözde Kaya Yaşam Öyküsü Kısa Biyografisi

Ekranların genç ve başarılı isimlerinden birisi olan son dönemde Çilek Kokusu isimli dizi ile tanınmaya başlayan Gözde Kaya, bu dizi öncesinde farklı projelerde yer almış olmasına karşın dizide canlandırdığı karakter ile başarılı performansını sürdürmektedir. Aslen Antalyalı olan ve eğitiminin bir bölümünü burada tamamlayan Gözde Kaya, mimar bir baba ile öğretmen bir annenin kızıdır.

Gözde Kaya Kimdir? Kısaca Hayatı

1988 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Gözde Kaya, Antalya’da aldığı eğitimden sonra üniversite eğitimi için İzmir’e gelmiş ve burada oyunculuk üzerine ilk çalışmalarını yapmaya başlamıştır. Ablası da kendisi gibi oyuncu olan Gözde Kaya, oyunculuk kariyerine bir restoranda tanıştığı Nihat Odabaşı aracılığıyla adım atmıştır.

İlk dönemde dizilerde yer almadan önce çeşitli reklam filmlerinde kamera karşısına geçen başarılı oyuncu Kalbim Seni Seçti dizisinde canlandırdığı İpek karakteri ile çıkış yakalamıştır. Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Gölgedekiler ve Sil Baştan gibi yapımlarda karşımıza çıkan Gözde Kaya, son dönemde yayınlanan başarılı dizilerden birisi olan Çilek Kokusu isimli dizide de yer almaktadır.

Gerçek İsmi
Gözde Kaya

Gözde Kaya Nereli Asıl Memleketi Neredir ?
Asıl Memleketi Antalya ilimizdir.

Gözde Kaya Kaç Yaşındadır ?
13 Ağustos 1988 doğumlu ve (Kasım 2015 itibarıyla) 27 yaşındadır

Gözde Kaya Kilosu?
50

Gözde Kaya Boyu?
1.65

Gözde Kaya Saçları Ne Renk?
Sarı

Gözde Kaya Göz Rengi Nedir?
Mavi

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla