Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.12.2015, 03:31   #2 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 2016'da Oğlak Burcunu Ne Bekliyor?

Oğlak Burcu 2016 Genel Bakış



Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılı içerisinde en dikkat çekici gelişmeler iş hayatınızda veya eğitim yaşantınızda karşınızda çıkacak. Özellikle düşük notlarınızı yükseltmek için çalışmalar yapacak ve istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Hayatınız bu yıl içerisinde düzene girmeye başlayacak. Keyif alacağınız dönemler, sıkıntılı dönemlerden çok daha fazla gibi görünmekte. Başarıya ulaşma hırsınız, engeller karşısında sizi yenilmez kılacaktır.

2016 yılı içerisinde işinizle ilgili önemli yatırımlar yapabilir ve beklediğiniz kazançları elde edebilirsiniz. İşleriniz istediğiniz seviyede olacak. Maddi gücünüze güç katma fırsatları elde edeceksiniz. Yatırımlar yapmadan önce iyice araştırmalı ve yatırım yapacağınız yer hakkında doğru analizde bulunmalısınız. Riskli yatırımlara girmeden önce uğrayacağınız zararı göz önünde bulundurmalı ve uğrayabileceğiniz zararın sizi çok büyük sıkıntılara sokmayacağından emin olmalısınız.

Yeni yılda parasal konularda dikkatli olduğunuz sürece pek sıkıntı yaşamayacaksınız. Gelir ve giderler konusunda denge görülmekte. İşinizde de başarılı olacağınızı düşünürsek, ipin ucunu kaçırmadığınız sürece güzel bir yıl olacak gibi duruyor Oğlak burcu. 2016 yılında arzu ettiğiniz bir şirkette çalışmaya başlayabilirsiniz. İsteğinizle, hedeflerinizi birleştirdiğiniz sürece ulaşmak istediğiniz noktaya mutlaka ulaşabilirsiniz.

Oğlak burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda da güzel gelişmeler olacak. Uzun süren yalnızlığınızın bu yıl içerisinde büyük ölçüde son bulması muhtemel. Güzel bir aşk hayatınız olacak ve aradığınız ciddi ilişkiye bu yıl içerisinde başlayabilirsiniz. Bu yıl içerisinde başlatacağınız bir ilişki, ileriye dönük olacaktır. Uzun süredir hayalini kurduğunuz kişi iş, okul veya sosyal hayatınızda karşınıza çıkabilir. Gelişmelere karşı kendinizi hazırlamanızda fayda var. Aşkın heyecanını fazlasıyla hissedeceğiniz bir yıl.

Geride bıraktığımız yılı genel olarak iyi seviyede geçirdiniz ve bu yıl da geride bıraktığımız yıldan çok daha iyi geçecek. Tadını çıkartacağınız bir yıl sizi bekliyor. Şans sizden yana. İşinizde istediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, maaşınızda artış sağlayabilir ve mevkinizi yükseltebilirsiniz. Eğitim hayatınıza devam ediyorsanız, arzu ettiğiniz okulda öğretim görebilir, düşük notlarınızı yükseltme imkanı yakalayabilirsiniz.

Oğlak burcu, 2016 yılında ailenizle daha güçlü bağlar kuracaksınız. Aile bireyleriyle aranızda ufak tefek sıkıntılar yaşanıyorsa aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmayı başaracaksınız. Hayatınızda güzel ve önemli değişiklikler olacak. Rahatlayacak, tüm sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız. Siz karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın, gerisi kendiliğinden oluşacaktır.

burcweb

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla