Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.01.2016, 23:59   #16 (permalink)
DieseL
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erkek Adam Cam Siler mi ?

Alıntı:
pentagram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bekarım..yalnız yaşıyorum..doğal olarak cam da siliyorum..çamaşır da asıyorum..ütü de yapıyorum..şunu erkek bunu kadın yapar işlerini bırakın allah için..eli kolu tutan herkes herşeyi yapar arkadaş..erkek adam cam siler mi diyen hemcinslerim metrosksüellik yolunda kaş aldırmaya devam edin
Bu laf sanırım bana mı bilmiyorum ama cevaplayasım geldi, benim kaş göz kaldırdığım yok, hayatın kuralı budur, erkek ile kadın bu konuda benim için asla ve asla eşit değildir! O zaman işi gücü bırakalım evi temizleyelim e eve ekmeği kim getirecek ?


Alıntı:
Senmurw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Kadının görevi 'sadece' ev temizlemek, yemek yapmak ve çocuğa bakmak mıdır sence? Mesela eşin işten yorgun geldiği bir gün senin de izin gününe tekabül etmişse o akşam eşine sofranın kurulmasında yardım etmez misin ya da o yorgun olduğu için çayı sen demlemez misin?
Bazı durumlar vardır, yaparsın. Ben erkek 7/24 yemek yapmalı, cam silmeli demiyorum. Yeri geldiğinde, kadın çok yoğun, yorgun olduğunda yardım etmekten bahsediyorum. Bu kadına duyduğun saygıdır, sevgidir, samimiyettir. Bunları yapmak erkekliğimizden hiçbir şey eksiltmez ya da kaybettirmez. Belki kahvehanede dalga geçerler; ama zaten kahvehaneye gitmek yerine eşin ile birlikte dışarıda bir kafede oturup iki çay içmeyi tercih edersen bu bahsettiğim tüm olayları da yapabilirsin.
Toparlayacak olursam anıl arkadaşım;
eşime ihtiyacı olduğu her an, ihtiyacı olmadığında da işimin olmadığı zamanlar, içimden geldiğince, her zaman yardım ederim. Bu benim için böyledir.

Evlenirsem eşimin çalışacağını veya gerekeceğini hiç zannetmiyorum çünkü benim kazancım fazlası ile yeterli, ayrıca geri görüşlü birisi değilim sadece bu konularda katıyımdır. Zor durumlarda ben de yardım ederim hastalandığında veya memleketine gittiğinde yapacağım mecbur ama, eşim olduğu takdir'de yemeği,temizliği kendisi yapacaktır.

DieseL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla