Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.01.2016, 13:01   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Apple iPhone 7 Plus, 256GB Dahili Depolama Alanıyla Geliyor

Apple iPhone 7 Plus, 256GB Dahili Depolama Alanıyla Geliyor



Apple'ın bu yılki üst seviye akıllı telefon modeli iPhone 7 Plus ile ilgili bomba iddialar var.

Geride bıraktığımız 2015 yılının sonlarına doğru Apple'ın bu yıl içerisinde resmen açıklayacağı iPhone modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile ilgili sızıntılar ve iddialar gelmeye başlamıştı. Son olarak cihazların su geçirmez olacakları ve 3GB RAM'e sahip olacakları iddia edilmişti.

Bugün ise Çin'den iPhone 7 Plus modeliyle ilgili yeni bir iddia geldi. Çin'den bugün gelen raporlara göre Apple, iPhone 7 Plus'ta depolama alanı çıtasını 256GB'a kadar çıkaracak. Son birkaç yıldır bu çıta 128GB seviyesindeydi. Yani görünüşe göre Apple, iPhone 7 Plus'ta depolama alanı sorununu tamamen kaldırmayı planlıyor. Zira bildiğiniz üzere iPhone'larda microSD kart girişi bulunmuyor.

Bunlara ek olarak iPhone 7 Plus'ta pil değerinin ise 3100mAh olacağı söyleniyor. iPhone 6s Plus'ın pilinin ise 2750mAh olduğunu hatırlatalım. Yani iPhone 7 Plus'ta pil kapasitesi yaklaşık %13 artacak.

Öte yandan son gelen bilgilere göre Apple, Nisan ayında 4 inçlik iPhone 7c modelini Eylül ayında ise iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelini açıklamayı planlıyor.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla