Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.01.2016, 20:21   #1 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Atv Esra Erol - Elena Kimdir ? Biyografisi

Esra Erol - Elena Kimdir ? Biyografisi


Esra Erol Gelin Adayı Elena Hayatı, Yaşı, Mesleği, Nereli, Eğitimi



Esra Erol Elena Yaşı: 28
Esra Erol Elena Mesleği: Psikolog
Esra Erol Elena Nereli: Özbekistan


Güzelliğiyle hem izleyenleri hem de damat adaylarını etkilemeyi başaran Elena, 28 yaşında ve psikolog olan gelin adayı İzmir’de yaşıyor. Kendi ülkesinde psikoloji eğitimi alan Elena, Mersin’de bir üniversitede Halkla İlişkiler okuyor. Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyen güzel gelin adayı ülkemizde evlenmek istiyor.Ailesi Özbekistan’da yaşayan Elena hanım, damat adaylarının İzmir ve İstanbul’dan olmalarını tercih ediyor. Heyecan içinde damat adaylarını bekleyen Özbek güzel ilerleyen günlerde Esra Erol’la programına renk katacağa benziyor

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına katılan 28 yaşındaki Özbekistanlı gelin adayı Elena, stüdyoya girdiği andan itibaren güzelliğiyle herkesin ağzını açık bıraktı.

Aşka dair umutlarımızı her daim yeşerten Türkiye'nin en sevilen programı "Esra Erol'da" atv'de hafta içi her gün karşınızda. Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla bu programda buluşuyor. Yine, en çok izlenen evlilik programı olmayı başararak ekranda fırtınalar estiriyor. "Esra Erol'da" hafta içi her gün ATV'de.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla