Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.01.2016, 09:49   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yeni Halının Tüyleri Nasıl Temizlenir?

Yeni Halının Tüyleri Nasıl Temizlenir?

halı, yeni halı tüy temizliği, yeni halıdaki tüyler nasıl gider, halı temizliği ipuçları




Yeni halının tüyleri nasıl temizlenir konusu evindeki halıları yenilemiş olan bayanların en büyük sıkıntısıdır çünkü yeni alınan halılar üzerlerine basıldıkça tüy yapmakta ve bu durum da evin aşırı derecede kirli görünmesine neden olmaktadır.

Yeni halının tüyleri nasıl gider

konusunda yaptığımız araştırmalar sonucunca halının üzerinde yer alan tüylerin kullandıkça yok olduğunu öğrendik. Tabi ki bu tüylerin oluşumunun durması için halının uzun süre kullanılması gerekiyor. Bizler de bu tüy oluşumuyla uzun süre mücadele etmek istemediğimiz için sizlere bu tüylerden nasıl kurtulabileceğiniz konusunda bilgi vereceğiz.


Yeni halı tüyleri nasıl temizlenir diyorsanız öncelikle olarak işe oluşan tüyleri toplamakla başlayın. Daha sonrasında bir kovanın içerisine sıcak suyu koyun ve bir adet fırça temin edin. Sıcak su aracılığıyla fırçayı nemlendirip halınızı fırçalayın. Bu işlemi haftada en az 1 defa olmak üzere yapacak olursanız 1 ay içerisinde yani 4 fırçalama sonrasında halınız tüy oluşturmamaya başlayacaktır. Tabi ki bu durum sizin fırçalama esnasında yapmış olduğunuz baskıya da bağlıdır. Eğer sadece üstte n bir fırçalama yapacak olursanız halınız tüylenmeye devam edecektir. Bu yüzden halıyı fırçalarken fırçayı bastırmaya özen gösterin.

Dediğimiz şekilde halınızı bastıra bastıra fırçalamanıza rağmen halınızda tüyle oluşmaya ve pislikler birikmeye devam ediyorsa maalesef bu durum halınızın ciddi anlamda kalitesiz bir halı olduğuna işarettir. Kalitesiz halılarda ne yaparsanız yapın halılar pislik tutmaya devam edecektir. Bu sorunla kaliteli bir halı alana kadar mücadele etmek zorunda kalacağınıza emin olabilirsiniz.

Yeni halının tüyleri nasıl temizlenir konusunda geliştirilmiş olan çok sayıda pratik yöntem bulunsa da bu tüylerden kurtulmaya emin olun sadece fırçalamak yardımcı olur. Bu yüzden diğer yöntemleri deneyip zaman kaybetmek yerine sizi biraz yoracak olsa da halınızı fırçalamanız daha mantıklı olacaktır.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla