Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.03.2016, 12:50   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bülent Ersoy Ömür Gedik'in Peşine Dedektif Takmış

Bülent Ersoy Ömür Gedik'in Peşine Dedektif Takmış


bülent , dedektif , ersoy , gedikin , peşine , takmış , Ömür




Türk Sanat Müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, önceki gece sahne aldığı mekanı hınca hınç doldurdu. Sahne öncesi açıklamalar yapan Diva, soru soran gazetecileri azarlayarak, Ömür Gedik’in peşine de dedektif taktığının söyledi. Önceki gece Günay Restoran’da sahne alan Türk Sanat Müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece daha yaşattı. 46 yıl sonra bile bu kadar hayranını bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Ersoy, son günlerde tekrardan alevlenen kürk tartışmalarına tepki gösterdi.

O HANIMEFENDİ FAZLA KONUŞMASIN

Bu yöndeki soru soran muhabirleri de haşlayan Diva, “Ne üst üste soruyorsunuz beni provoke mi etmeye çalışıyorsunuz. Tekrardan söylüyorum, o köşe yazarı hanımefendi çok fazla konuşmasın. Onlar hayvanların kuyruklarına tutunmuş prim yapmaya çalışıyorlar. Onlar balık, et yemesin hatta ot bile yemesin tabiat da canlı. Deri ayakkabı çanta da giymesin ve sadece su ile beslensin ben de o zaman onlara saygı göstereceğim ve kürk giymeyeceğim.

Ben hayvanlara onlardan daha çok değer veriyorum. Doğanın kanunu, iki hayvan birbirini parçalıyor onları da engellesinler” diyen Diva, sözlerine devam etti. Ben o gazeteci midir nedir o hanım efendinin peşine dedektif taktım ve kasaba girerken yada bir restoranda et yada balık siparişi verdiğini duymayım” açıklamalarını yaparak Ömür Gedik’e ateş püskürdü ve bundan sonra sadece su içsin dedi.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla