Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2013, 10:00   #1 (permalink)
Gülümse
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart ‘Sol şakağına G3’le ateş etti’

Elazığ’ın Maden İlçesi Hazar Jandarma Karakolu’nda vatani görevini yapan er Mazlum Aksu’nun intihar ettiği iddia edildi. Mazlum Aksu’nun babası Mahmut Aksu ise oğlunun öldürüldüğünü ileri sürdü

Maden ilçesindeki Hazar Jandarma Karakolu’nda görevli jandarma er Mazlum Aksu’nun bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu intihar ettiği iddia edildi. İddiaya göre Aksu ailesine ulaşan askeri yetkililer, Mazlum Aksu’nun G3 marka tüfeği sol şakağına dayayarak intihar ettiğini, üç gündür de bunalımda olduğunu belirtti.



Mazlum Aksu’nun babası Mahmut Aksu ise olayın intihar olduğuna ilişkin iddialara tepki gösterirken oğlunun öldürüldüğünü iddia etti. Mahmut Aksu, “Oğlum 20 gün önce evdeydi. Hiçbir psikolojik sorunu yoktu. Daha 3-4 gün önce de telefonla görüştüm. Ne oldu da 4 gün içinde bu çocuğun psikolojisi bozuldu da intihar etti? Mazlum bunu yapacak bir çocuk değil. Madem psikolojisi bozuldu insan bir ailesine haber vermez mi, bir doktora götürmez mi? Öldürdüler oğlumu. Böyle bir vicdansızlık var mı?” dedi.

-alıntı-

Gülümse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla