Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.03.2013, 13:55   #35 (permalink)
Myself
Bazen,gözlerinin tanımadığını yüreğin tanır.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Profilinizdeki Nickleri Yorumlayın

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]+ tanıdığım günden beri irtibatımızı koparmadığımız sağlam bir arkadaşlığımız var tam bir bey efendidir kendisi sözünün eridir , tarafımca sevilir..
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] - tanımıyorum bu arkadaşı forumda cok sıkca denk gelsekte tanışamadık ağır başlı birisi ama..
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]+ Değerlim benim bi insanın kalbi ancak bukadar temiz olabilir
Gülümse+ Hiç bi zaman halimi hatrımı sormayı eksik etmemiştir , bi sorunum olduğunda dile getirdiğimde elinden gelen nevarsa yardımı dokunmuştur , Saygı duyduğum Arkadaşım
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]+ denildimi orda bir durcaksınız , vede onun gibi doğal olmanız lazım cok samimi olmasakta uzaktan uzağa birbirimize saygımız olduğunun bilincindeyim , fazla değil onla iki üc kelam etmek bile yetiyo hiç eksik olmasın sevdiğim arkdaşlarımdan..
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] - Forumumuzun yardımsever yönetici arkadaşlarından forum genelinden tanıyorum birebir tanışıklığımız olmadı , ilerliyen zamanlarda olacağı kanısındayım
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]+ Elcin'nin bulunduğu yerde genelleme yaparaktan bakacak olursak örnk olarak bu forumda, Sevmeyeni yoktur desem yeridir heralde , Fazla söze gerek yok , Onun kadar iyi kalpli insanlar günümüz dünyasında tükenmek üzere böyle bir insanla arkadaş olduğum icin cok şanslıyım..
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]+ denildimi beyler bayanlar bi durun vede tavla oynamayı seviyorsanız , kendisiyle oynayın muhakak , tavla ustası o , Forumumuzun en kibar bayanlarından bence ,
Duruşu kişiliğini yansıtıyo fazla söze gerek yok , uzaktan uzağa birbirimize saygımız oldugu kanısındayım onlada
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] - Forumuzun mod. larından tanışmıyorus
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] - Bu adam tam bir çılgın ; )

__________________
Yaşamı bir film gibi düşünmek lazım çeşitli içerisinde çeşitli rolleri barındıran bir film. Bu rollerin içerisinde ne artist , ne aktrist nede figuran olmalı insan. Senarist yönetmen olmalı kendi yazıp kendisi yönetmeli kendi yazdığımız bir film olmalı hayat. .
Myself isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla