Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.09.2016, 11:05   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Aysu Baceoğlu Kimdir?

Aysu Baceoğlu Kimdir?

aysu baceoğlu kaç yaşında , aysu baceoglu kimdir , aysu baceoğlu vikipedi , aysu baceoglu biyografi



Tam Adı: Aysu Baceoğlu

Yaş: 19 Mayıs 1978

Boy : 173 santimetre

Kilo : 56 kilogram

Doğum Yeri : İstanbul

Göz Rengi: Koyu Kahverengi



Aysu Baceoğlu 24 yaşlarında genç ve güzel bir manken.. İki ay sonrasında çıkartacağı single çalışmasıyla müzik yaşamına adım atmaya hazırlanıyor. Ankaralı işadamı Erkan Hancıoğlu ile ayrıldıktan sonrasında 6 aydır kimselerle birlikte olmadığını söyleyen Aysu, “Şimdilik tek düşüncem çıkartacağım single” diyor. Asla kimselerle kendisini kıyaslamadığını belirten güzel manken, “Ben Aysu Baceoğlu’yum. Fırtına öncesi sessizlik yaşıyorum, neler yapacağımı yakında hepimiz görecek” derken oldukca iddialı bulunduğunu söylemiş oldu.

Aysu, erkeğinin çirkin olmasını tercih ediyor. Çağla Şıkel’i Deniz Akkaya’nın taklidi olarak nitelendiren Aysu, o günlerden beri müzik yaşamına girmek için çabalıyor.”Günümüzde bilhassa mankenler o denli oldukca güzel duyu yaptırıyor ki neredeyse hepsi birbirinin kopyası oldu. Ben bile bu tarz şeyleri artık ’kim kimdi?’ diye karıştırmaya başladım. Aynı dudaklar, aynı kaşlar, aynı bakışlar, aynı dişler… Hepsi aynı fabrikadan çıkmış benzer biçimde. Bunların hepsi masumiyetlerini kaybetmişler. Hepsinin kafasında tilkiler dolaşıyor. Fakat gözlerindeki o anlam her şeyi ele veriyor.” Bu sözler Aysu Baceoğlu’na ilişkin. Verdiği pozlarla soluk kesecek Baceoğlu, birkaç sene ilkin röportaj verirken bu şekilde konuşuyordu. “Futbolcudan sevgili olmaz”. Ustalaşmış anlamda 3 senedir mankenlik yapıyorum. 24 yaşındayım, ben taçsız güzellerdenim. 3 senedir mankenlik yapmama karşın maddi olarak bir şeyler kazanmadım. Yalnız iyi bir kariyer ve ad yaptım. Şu an BMW marka bir arabam var, onu da banka kredisi ile aldım. Bu işte fazlaca para kazanmak ve tutmak fazlaca güç. Devamlı göz önünde olan biri olduğum için her şeye dikkat etmek zorundayım.

Bir giydiğini tekrar giyemiyorsun. Vaziyet bu şekilde olunca da para dayanmıyor. Otomobil aldım, ev aldım para biriktirdim diyenlerin hepsi yalan söylüyor. Bunlara haiz olanların sevgilileri yardım ediyor. Benim hiçbir vakit bu şekilde bir sevgilim olmadı. Arayış içinde de olmadım. Benim en büyük desteğim akrabalarım. Kendim kazanırım, kazandığımı harcarım.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla