Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.11.2016, 01:59   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2016 KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak?

2016 KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak?

kılavuz, tercih, kpss, 2016 önlisans kpss, 2016 önlisans kpss tercih kılavuzu, 2016 önlisans kpss tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak





KPSS önlisans sınav sonucunun açıklanmasının ardından binlerce memur adayı KPSS tercih kılavuzunu merak etti. Peki KPSS yerleştirmeleri için tercih kılavuzu ne zaman açıklanacak? 2016 KPSS yerleştirme takviminin açıklanması ile birlikte tercih süreci için incelemeler de başladı. Kamu Personeli Seçme Sınavı Tercih Kılavuzunda, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer almaktadır. Önlisans KPSS tercihleri 14 Kasım pazartesi başlayacak ve 23 Kasım çarşamba günü son bulacaktır. Kılavuz, tercih süresi içinde ÖSYM'nin (osym.gov.tr) internet adresinden yayımlanacaktır.


TERCİHLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2016 yılı içerisinde yapılması planlanan lisans, ön lisans ve ortaöğretim KPSS'nin tamamlanması ve sonuçlarının açıklanmasının ardından, B Grubu kadrolar için tercihler alınmaya başlanacak. Tüm sonuçların ardından yayımlanacak olan B Grubu tercih kılavuzu, adayların yapacağı tercihlerdeki kadro sayıları ve koşulları konusunda fikir verecek. Adaylar kılavuzun da yayımlanmasının ardından tercihlerini internet aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla