Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.05.2013, 14:54   #4 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tel takmadan dişlerim düzelir mi? Soru ve cevapları

Soru: MRB DUYGU HANIM BENIM ŞÖYLE BI SORUM OLCAKTI ÖNDEN BI DİŞİM İÇE DOGRU YAMUK VE BUNU ÇEKTIRIM PORSELEN YAPTIRMAK ISTIYORUM AMA DAHA ÖNCE AZI DİŞİME YAPTIRMIŞTIM VE ÜZERINDEKI KAPLAMA ÜÇ KERE KIRILDI KORKUYORUM GÖRÜNTU KÖTÜ DURUYO ÖN DİŞ OLDUGU İÇİN NAPMALIYIM YAŞIMDAN DOLAYI TELDE OLMUYO YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

Cevap: Kesinlikle on dişinizi cektirmeyin. Estetik konusunda yogun olarak calısan bir hekime gitmenizi oneririm.

----------

Soru: merhaba hocam benim 6yaşında oğlum var.alt ön dişlerinin arkasında 2diş çıktı ve alt ön dişlerini onlar çıkınca çıkarttı.tehlike varmı acaba.

Cevap: Hiç onemli degil, merak etmeyin.

----------

Soru: iyi günler 60 yaşındayım ağzımda üç dişim var kaplamalı üst dişlerim yok damak 32 senedir bu dişlerle idare ediyorum artık ne gülebiliyorum nede konuşabiliyorum berbat bir görünüm içindeyim hangi doktora gittimse çene kemiğin yamuk bu dişdişle idare et diyorlar iki kere yaptırdım yamru yumru birşey oldu mide kanamasıda geçirdiğim için doktorlar dişlerini yaptır diyorlar iki çevirip yemekleri yutmaktan mide ağrısı çekiyorum gerçekten dişlerimi yaptırabilirmiyim bazı kişilerde dişlerini ne güzel yaptırıyorlar belli bile olmuyor benimde böyle bir diş yaptırmam mümkünmüdür nerde ve nasıl ayrıca emekliyim diş yaptırırken sigortamdan faydalanabilirmiyim teşekkürler saygılar

Cevap: Implant yapan bir hekimden yardım isteyebilirisniz.

----------

Soru: hocam merhaba benim sorum su:dislerim çürük deil ama üstleri siyahlasıyor her geçen gün dislerim siyahlaiıyor ne yapabilirim

Cevap: 6 ayda bir diş taşı temizliği icin diş hekimine gidin, boyayıcı ajan(sıgara, kahve, cayi kola) almaktan mumkun oldukca kacının.

----------

Soru: Merhaba. Benim dişlerimde çürük yok çok şükür ama sigaradan dolayı bayağı bi sarı özellikle araları dişlerimi temizletmeyi düşündüm ama temizletince dahada sararacağını söylediler. Sizce ne yapayım temizleteyim mi? Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Cevap: Boyle bir durum soz konusu degil. Mutlaka temizlik yaptırtın. Tek dikkat etmeniz gereken temizlikk yaptırdıktan sonra 24 saat mumkun oldukca boyayıcı ajan (sıgara, kahve, cayi kola) kacının.

----------

Soru: sol alt ta 3lü köprü yaptırttım.(3 kere) Fakat ortada kendi dişimin olmadığı yer devamlı ağrı yapıyor kürdanla bişeyler varmış gibi çıkartmak ihtiyacı duyuyorum ama herhangi birşey çıkmıyor.Tavsiyeniz ne olur napabilirim.

Cevap: İmplant yaptırtmayı dusunebilirisiniz.

--------

Soru: İyi gunler Duygu Hanım ben 18 yasında bir gencim benim ön 2 disimin alt kısımları asırı beyazlastı yani asit olustu dizlerimi fırcalasamda fırcalamasamda o beyazlık gecmiyor dislerimi ne kadar fırcalarsam fırcalim dislerim geri kalanı o beyaz kısım kdr beyazlamıyor cünkü dis yapım sarı ne önerirsiniz isim vermicem piyasada senso.... adlı bir dis macununun asitler icin olanı var onu kullansam iyi bir sonuc alabilirmiyim yada siz ne önerirsiniz ne yapmam gerekiyor simdiden tesekkürler

Cevap: Bu beyaz olan yerler kalsiyum birikmesi olabilir. Diger dişlerinzi hekiminize gidip beyazlattırtabilirisniz. Boylece daha homojen bir diş rengine kavusabilirisinzi. Asit icin olan macunlar beyazlıgı gecirmez.

KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla