Konu: Pain
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.03.2017, 15:33   #33 (permalink)
dharma
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pain

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Dilinin kemiği olmaması ile nam salmış beni bile "dedikodu yapmak günahtır" gerekçesiyle hiç bir savunma hakkı tanimadan kendi forumundan hakaret ettirip banlatmış ya da buna göz yummuş evliya ruhlu hatun. Adını dahi bilmediğim insanların diş bilemesi, şahsıma yapilan hakaretlere alkış tutması potansiyel dedikodu hacminin nerede olduğu hakkında önemli ipuçları veriyor esasında.
Saldırırken dahi dürüst olabilmeli en azından objektif olabilmeli insan fakat işin içine yapmadığım eylemler yapıyormuşum gibi lanse edilince sinirleniyorum ister istemez.
Kimsenin kimseyi korumaya ihtiyacı yok oysaki herkes medeni bir şekilde ifade edebilir kendini. Yoğun anksiyete kriziyle saldırmak dostluğunuzu perçimlemek yerine nasıl biri olduğunuzu özetliyor sadece.
Sır verdiği insanlara da dikkat etmesini öneriyorum.Hani insan bir düşünebilmeli dostumun özel hayatımı ya da ortağımla olan kavgalarımı kırk kat yabancılara taşıması ne derece doğru diye. Normalite algın farklı biraz sanırım .
Her neyse bir insana en büyük hasarı en sevdikleri verirmiş derler. Bu sebeple günah keçisi ilanlari yerine bir dostlarini elden geçir derim Esracim.

Kendine cici bak.


Konu dharma tarafından (30.03.2017 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir.
dharma isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla