Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.05.2017, 02:31   #777 (permalink)
MeLodi
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Selam - Merhaba - Güle Güle

Bugün bolluk bereket günü... Hızır Aleyhisselamın yer yüzüne inip bereket dağıttığı gün... Gül ağacına para asalım... Karınca yuvasından kum alıp saklayalım... Kavanozların ağızlarını açık bırakalım, bereket dolsun içine... Evrene iyi dileklerimizi gönderelim, mutluluk, huzur, sağlık, bereket bize geri gelsin.

Her sene büyük keyif alarak hazırlanıyorum bu seramoniye hiç aksatmadan. Ama nedendir bilinmez bu sene bir değişiklik yapmak geliyor içimden. Bu sene Hızır Aleyhisselamdan ev, araba, para istemeyeceğim. Çünkü iyi veya kötü çalıştıkça erişilebilen dilekler bunlar. Ben uzun zamandır kaybettiğimizi düşündüğüm değerleri yazacağım gül ağacının altına ve inanıyorum Hızır'da haklı bulacak bu istekleri bu gece yeryüzünü gezdikçe.

Hoşgörü istiyorum daha umudumuz varken tamamen hoşgörüsüz bir topluma dönüşmeden... Saygı istiyorum her gün birbirine ses yükselten insanları gördükçe... Sevgi istiyorum bolca, kalpler çatlayana kadar, yoksa başka türlü çözülmeyecek bu dünyanın sorunları.

En önemlisi ne biliyor musunuz? En önemlisi BARIŞ... Barış istiyorum ülkemde ve tüm dünyada... Artık yüreği yanık analar, gözü yaşlı eşler ve boynu bükük çocuklar görmek istemiyorum. Çünkü içim acıyor gördükçe ve çare olamadıkça. Savaşlar bitsin artık yeryüzünde, insanlar kendi ülkelerinde yaşasın sağlık ve huzurla.

Gel Hızır bu gece dokun tüm kötü kalplere, silinsin kötülük içlerinden... Dokun kötü düşüncelere, iyiliğe dönüşsün hepsi bir anda... Hatta üfle en büyük nefesinle yeryüzüne silinsin kötülüklerin izleri, unutulsun yaşananlar... Yerini alsın tüm güzellikler... Sevgi, saygı, huzur ve mutluluk, barış dolsun yeryüzü... Hadi bu gece hep beraber aynı dileklerde bulunalım.. Belki bu birliktelik gerçekleştirir tüm dilekleri... O halde; Allah'ım senin izninle, benim ve tüm evrenin en yüksek hayrına olacak şekilde bu dileklerimin gerçekleşmesini niyet ediyorum... TÜM DİLEKLERİNİZ KABUL OLSUN!


MeLodi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla