Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2013, 17:41   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
gul Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun

Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun





Karşılıksız yapılan fedakarlığın , sonsuz sevginin bitmez tükenmez sabrı ile kendini yücelten, bizim vazgeçilmez yaşam kaynağımız annelerimiz.

Bir anne çocuğunun doğumundan itibaren kendisini bir nevi yavrusuna adar. Bebeklikten başlayan sürekli ağlamalarımıza, yürümeye başladığımızda ortalığı dağıtıp karıştırdığımızda, okul yıllarında bizimle yollara düşerek gidip gelmelerimize, ergenlikte yaptığımız agresif davranışlarımızda her zaman sabırlı olmaya çalışmış, kızmak istese de kızmamıştır. Bizim için en iyisini istemiş, iyi okullarda okuyup iyi birer insan olmamızı, hayırlı birer evlat olmamızı istemiştir.

Annelerimiz bizlerin var olmasıyla her zaman kendilerini ikinci plana atarak bizim için bizden daha çok çaba göstermişlerdir. Annelerimizin kıymetini bilelim onları anneler gününde ve diğer günlerde ziyaret ederek sevgimizi gösterelim.

Bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla