Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.06.2017, 00:54   #1 (permalink)
Delibal
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Beşiktaşta Pepe dosyası kapanmadı

Beşiktaşta Pepe dosyası kapanmadı



Kara Kartal, pazarlıklar tıkanma aşamasına gelmesine rağmen Pepe'de umudunu kaybetmedi.



Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner, siyah-beyazlıların gündemindeki Pepe ile ilgili girişimler hakkında bilgi verdi

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, uzun süredir Portekizli oyuncuyla görüşme halinde. Real Madrid'le sözleşmesi biten Pepe için ciddi girişimlerde bulunan siyah-beyazlılar, bu transferde son aşamaya ulaşmış ancak bazı maddi sorunlar nedeniyle süreç tıkanma noktasına gelmişti. Transferdeki son durumla ilgili açıklama, siyah-beyazlıların transferden sorumlu yöneticisinden geldi.

Güner, UEFA ile yaptıkları Finansal Fair Play anlaşmasını hatırlatırken "Üç yıldır belirlenen kriterlere uymaya gayret gösteriyoruz. Bizde transfer çalışmaları bitmez. Pepe gibi ani gelişen durumlara da müdahale yeteneğine sahibiz. Geçen sezon 3 günde Talisca'nın transferini gerçekleştirmemiz bunun en güzel örneği" sözlerini kullandı.

Pepe konusunda kulübün menfaatlerini düşündüklerini ifade eden Güner, "Biz olaya 'Beşiktaş, Pepe'yi bitirdi' ya da 'Pepe olmuyor' diyenler gibi bakmıyoruz. Başlayan ve karşılıklı yürütülen bir süreç var. Oyuncu şu anda Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyonlar Kupası'nda mücadele ediyor. Bizim niyetimiz, kaliteli bir futbolcuyu kadromuza katmak. Olur mu, olmaz mı göreceğiz. Ancak stoper mevkisi için görüştüğümüz tek isim Pepe değil. Alternatif oyuncular da var" dedi.

Delibal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla