Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.12.2018, 02:57   #1 (permalink)
Holy
k i m e n e

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 18 Aralık 2018 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2018 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu



Güne heyecanlı başlayacak ve olaylara çok farklı açılardan bakacaksınız. Güçlü kişilerle iş yaparken tedbirli olun. Bugün karşılaştığınız olaylar sizi derinden etkileyebilir ve kendinizi yenilemek ve gücünüzü göstermek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan durumlar karşısında duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Sert ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Aslında sabırlı davranmayı başaracaksınız. Bilinçaltınızı uyandıran olaylar ile karşılaşmanız mümkün. Ancak eski günleri ve geçmişte yaşadığınız tecrübeleri hatırlayabilirsiniz ve sabırlı davranmayı başarabilirsiniz.

Oğlak Burcu Genel Durum
Birisi yaptığınız işi kötümseyerek, kapasitenizi küçümsemeye çalışacak. Bu kişinin sizden ne istediğini anlamaya çalışın. Bir telefon görüşmesi sizi meraka düşürecek ve sevgilinizin size olan bağlılığını ve samimiyetinden şüphe duymanıza sebep olacak. Haksız suçlamalardan kaçının.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Şu anda biraz karmaşık durumda olan planlarınız tekrar düzenleyebilmek için güvendiğiniz bir kişinin tavsiyesine kulak verin. Yıldızlar seçimlerinizi destekliyor. Riskli bir işiniz varsa dikkat edin. Yıldızlar pek olumlu sayılmazlar ve büyük bir mali kayıp yaşayabilirsiniz.

__________________
Holy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla