Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.01.2019, 14:34   #1 (permalink)
Holy
k i m e n e

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2 Ocak 2019 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu




Güne keyifli başlayacaksınız ve yapmanız gereken işleri gözden geçireceksiniz. Eskiden yaşadığınız olayları, ilişkileri ve dostlarınızı hatırlayabilirsiniz ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilirsiniz. Aslında kendinizden memnun olduğunuz bir dönemdesiniz ve olaylara daha iyimser bir açıdan bakacaksınız. Sizin iyimser ve anlayışlı tavrınız çevrenizi ve sevdiğinizi etkileyecek. İlişkileriniz daha yoğun ve güçlü olabilir. Bugün isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Aynı zamanda siz de dostlarınıza yardımcı olacaksınız.

Başak Burcu Genel Durum
İşleri istediğiniz şekilde yapacak, herhangi bir tavsiye dinlemeyeceksiniz ve despot bir iş arkadaşınızı incitebileceksiniz. Eğer düzgün bir ilişkiniz varsa, birlikte geçireceğiniz gelecek konusunda önemli tarihler belirlemek için şahane fırsatlar yakalayacaksınız.

Başak Burcu Kariyer Durumu
Size getirisi olmayan durumları değiştirip ortadan kaldırmaya hazır olmalısınız. Bugün sorunlar ya da alışılagelmiş durumlar getirecek. İlk dekantta doğanlar iş arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kurabilecekler ve başarılı bir strateji planını sonuca ulaştırabilecekler.

__________________
Holy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla