Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.01.2019, 10:55   #1 (permalink)
Holy
k i m e n e

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 7 Ocak 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu



Duygusal ve heyecanlı olacağınız bir gün. Yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Ancak fikirlerinizi kabul ettirmek için çevrenizi zorlamasanız iyi olacak. Üstelik yanlış anlamış olma ihtimaliniz yüksek. Ayrıca söylemek istedikleriniz ile ortaya koyduğunuz farklı olabilir. Özellikle iş arkadaşlarınız ve yakınlarınız ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmekten kaçının. Küçük meseleleri büyütmeyin ve güç mücadelesine dönüştürmeyin. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Soğuk algınlığı ve ateşli hastalıklara karşı tedbirli olun.

Koç Burcu Genel Durum
Çok zor, incelikle yapılması gereken görevleriniz olacak. Dikkatinizi dağıtmamaya ve sınırlarınızı aşmamaya çalışın. Sevgilinizin sizden bir beklentisi var. İşlerinizden biraz fedakarlık edip, zamanınızı ilişkinize adamanız gerekecek. Kendinizi baskı altında hissetmemelisiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu
Her zamanki görevleriniz yorucu gibi görünse de ilginç fırsatların eksikliği hissedilmeyecek. Bugün yeni anlaşmalar için olumlu bir gün. Yıldızlar bugün özellikle üçüncü dekantta doğanlar için olumlu bir konumda olacak. Yatırım yapmak, ev almak ve para biriktirmek için mükemmel bir zaman.

__________________
Holy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla