Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.01.2019, 10:33   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dünyanın En Güçlü Oyun Konsolu: Mad Box

Dünyanın En Güçlü Oyun Konsolu: Mad Box




Şimdiye kadar yapılmış en güçlü konsol olarak tanıtılan Mad Box'ın konsept görüntüleri yayınlandı.

Bu yılın başlarında, İngiltere merkezli oyun geliştiricisi Slightly Mad Studios, şimdiye kadar yapılmış en güçlü oyun konsolunu üreterek Playstation ve Xbox'a rakip olacaklarını söylemişti. Şirket, şimdi ise söz konusu konsolun konsept görüntülerini yayınladı.

KONSEPT GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell, söz konusu oyun konsolunun konsept görüntülerini Twitter hesabından yayınladı. Hatırlatmakta fayda var, bu görüntüler sadece konsept olduğu için üretilmiş gerçek oyun konsolu bu görüntülerden daha farklı olabilir. Konsept olmalarına rağmen bu görüntüler birçok oyun severin dikkatini çekmeyi şimdiden başardı.



DOKUNMATİK EKRANLI OYUN KOLU

Oyun kolları, biraz Xbox'un kol tasarımını andırsa da ortadaki dokunmatik ekran bu kolları tamamen farklı kılıyor. Fotoğraflardan hareketle, bu dokunmatik ekranın oyun oynarken oyun bilgilerini göstermesi bekleniyor. Ayrıca bu ekranda kolayca yazı yazabileceğiniz bir de klavye bulunuyor.

ÜST DÜZEY ÖZELLİKLERE SAHİP OLACAK

Çok sayıda ışıklandırma ve kavis kullanılan oyun konsolu, tasarım olarak gayet güzel görünüyor. Şirketin CEO'su, 2 yıl sonra bu oyun konsolunun hızlı bir bilgisayar ile aynı özellkleri barındıracağını ve yeni nesil sanal gerçeklik özelliklerine sahip olacağını söyledi.

Mevcut konsollardan farklı olarak çevrimiçi özelliklerinin ücretsiz olabileceğini söyleyen şirket CEO'su, oyuncuların kazandığı kredileri gerçek paraya çevirebilecek yeni bir özelliğin de olabileceğini belirtti. Şimdilik sadece konsept aşamasında olan Mad Box'ın gerçek halinin nasıl göründüğünü görebilmemiz içn biraz beklememiz gerekiyor.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla