Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.2013, 15:49   #1 (permalink)
Urahara
Ne Mutlu Türküm Diyene
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Evinizi güzelleştirmenin püf noktaları

Evinizi güzelleştirmenin püf noktaları

Dekorasyonunun temel amacı en sevdiğiniz ve rahat edeceğiniz dizaynı evinize uygulamaktan geçer.



Yeni bir ev için dekorasyon yapıyorsanız veya mevcut odalarınızda yeniliğe geçecekseniz, öncelikle yapmanız gereken keyif aldığınız noktaları oluşturmak.
Çok parlak ve göz alıcı eşyalardan kaçınmalısınız. Bunun sebebi ilk görünümde gözünüze hoş gelecek nesneler zamanla evin içinde vakit geçirdiğinizde sizi farkında olmadan yoracaktır. Kırmızı gibi canlı tonların kullanımı kışkırtıcı renkler olmakla birlikte sakinlikten uzaktır.
Yatakodası gibi dinlenmeye yönelik odalarınız da kırmızı ve açık renkler yerine beyaz ve tonları sizi daha huzurlu hissettirecektir.
Bu durumda bir renk şeması oluşturmanız ve renk dağılımını orantılı sağlamanız bütünlük açısından daha uyumlu olacaktır. Odalarınızda çok eşya kullanmayı seviyorsanız minimal nesnelere yönelin. Bu sayede evinizi ve odalarınızı olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz.
Ahşap veya ahşap görünümlü eşyalar bütünlüğü sağlamanız için size çok yardımcı olacaktır. Bu yüzden karar veremediğiniz noktalarda ahşap görünümlü ürünlerden faydalanmanız işinizi kolaylaştırır.
Son olarak, eğer biraz zahmetine katlanmayı göze alıyorsanız, odanıza uygun içinde renki balıkların bulunduğu bir akvaryum evinizin havasını değiştirebilecek bir tavsiye.

Urahara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla