Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2012, 15:34   #1 (permalink)
ira
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart United'a günde 5 saat...

Fatih Terim bir yandan takımını Antalya'ya hazırlıyor bir yandan da M.United'ı ezberliyor. İmparator maç kasetlerini izleyip günde 5 saat İngiliz devine çalışıyor.






Galatasaray ligde yarın Antalyaspor deplasmanına çıkacak... Fakat camiayı çarşamba günü oynanacak olan Manchester United maçının heyecanı sarmış durumda. Teknik direktör Fatih Terim de bir yandan takımını Antalya deplasmanına hazırlıyor bir yanda da İngiliz devini ezberliyor.
ŞAŞ VE DAVALA İLE BİRLİKTE
Tecrübeli hoca idmanlar ve Antalya maçının taktik toplantılarından arta kalan tüm zamınını Manchester United'a ayırıyor. Yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş'la birlikte İngiliz devinin maç kasetlerini izleyen Terim, günde 5 saat zorlu rakiplerine çalışarak tarihi maça hazırlanıyor.
BURAK YILMAZ VE AMBARAT İLK 11'E
Öte yandan İmparator, Antalyaspor maçında kadroda rotasyona gitmeyi düşünmüyor. Birçok futbolcunun milli takımlardan yorgun dönmesine rağmen Antalya'da as kadroyu sahaya sürmeyi planlayan Terim, 11'de iki önemli değişiklik yapacak. Formu sürekli yükselen ve Bursaspor maçında bir de gol atan Burak'a forma verip Elmander'i yedek bırakacak olan Fatih Terim, Emre Çolak'ın yerine de Amrabat'ı oynatacak. Yeni transfer Cris ise kulübede oturacak.

ira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla