Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2012, 16:00   #1 (permalink)
ira
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Organize Olun

Web'de sizi bekleyen bir sürü muhteşem şey var. Firefox, yolunuzu kaybetmemeniz için size pek çok özellik sunuyor.
Tek Tıkla Yer İmleri

Yer imlerinizi ister gelişigüzel ister adamakıllı düzenleyin. Konum çubuğunun sonundaki yıldız simgesine tek tıklamayla site yer imlerine eklenir. İki tıklamayla siteyi nereye kaydedeceğinizi ve etiketleyip etiketlemeyeceğinizi seçebilirsiniz. Yer imlerine eklediğiniz siteleri erişimi kolay klasörlerde saklayın ve konularına göre düzenleyin (“iş arama” ya da “alışveriş” gibi). Konum çubuğuna etiket, sayfa ya da yer imi adı yazarak yer imlerinizi bir çırpıda bulun. Konum çubuğunda etiket ve yer imi adlarını kullandıkça sistem sizin tercihlerinize daha çok uyum sağlar.

Etiketler

Siteleri size anlamlı gelen isim veya kategorilerle etiketleyin. Örneğin, hem [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hem de [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sitelerine “haberler” etiketini verebilirsiniz. Konum çubuğuna “haberler” yazdığınızda, iki site de sonuçlarda gösterilir. Bir sitenin birden çok etiketi olabilir ve oluşturabileceğiniz etiketler için sayı sınırı yoktur. Bir sitenin tam adını hatırlamayabilirsiniz, ama etiketler sayesinde onu kolayca bulma imkanınız olacaktır.


Kütüphane

Tarayıcınızı hayal edebildiğiniz kadar verimli kılın. Tarama geçmişiniz (gezdiğiniz sitelerin tümü) ve yer imleriniz (kaydettiğiniz sitelerin tümü) kolayca aranıp düzenlenebilecekleri Kütüphane'de saklanır. İsterseniz, sık yaptığınız aramaları, yer imleri listeniz ve geçmişiniz genişledikçe güncellenen akıllı klasörlere de kaydedebilirsiniz.

ira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla