Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.07.2013, 10:47   #37 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burcunuzun Analizi





♓ BALIK : Gururunu çok gereksiz yere kullanıyorsun. Bir boşluktasın, ve seni o boşluktan kurtaracak birine fazlasıyla ihtiyacın var..


♒ KOVA : Belki de ihtiyacın olan şey; birine güvenmek.. O kadar çok ihtiyacın var ki birine güvenmeye, o zaman her şey güzel olacak gibi..


♑ OĞLAK : Enerjin çok yüksek ama kafan da bir hayli karışık. Sezgilerini dinleyerek hareket etmekten başka yapabileceğin bir şey yok.


♐ YAY : Bu ay aslında kötü bir ay değildi, belki çokta iyi de değildi. Ama Ağustos ayını iple çek çünkü mucizevi bir ay olacak .


♏ AKREP : "Arayanlar bulamaz, ama bulanlar daima arayanlardır." bunu sakın unutma tamam mı ? Senin için en iyi tavsiye bu olsa gerek.


♎ TERAZİ : Aşk hayatında mutluluğa kavuşmak için ilk başta zihinsel yorgunluğunu aşman gerekiyor. Aşmadan mutluluk da yok. Başarabilirsin !


♍ BAŞAK : Bazı şeylerin net olmayışı seni mutsuz ediyordu. Ama bugünden sonra her şey daha netleşecek ve sen de daha rahat yaşayacaksın .


♌ ASLAN : 21 Temmuz'dan itibaren zaten senin için bir dönem bitti, yeni bir dönem başladı. Artık seni kimse durduramaz


♋ YENGEÇ : Kafa dinlemeyi belki de seviyorsun ama aşkta şansın çok yüksek olduğu için kalabalık ortamda bulun çünkü aşk seni bulacak gibi ..


♊ İKİZLER : 25 Temmuz'dan itibaren aklına yeni biri girebilir ! Bu kişiyle ilişkin Ağustos ayında daha da netleşecek gibi .


BOĞA : Küs olduğun biriyle bugünlerde barışabilirsin. İyi niyetin üzerinde bu durumdan yararlanmak isteyenler adım atmalı ..


♈ KOÇ : 26 Temmuz'dan itibaren hayatında birçok şey değişebilir, yeni aşk gelebilir ! Değişim için sen de hazırsın, sana iyi gelecek..

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla