Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.07.2013, 12:16   #1 (permalink)
Urahara
Ne Mutlu Türküm Diyene
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ünlü isimlere ait parfümler

Ünlü isimlere ait parfümler




Lady Gaga Fame EDP 100ml

Notalar: Güzelavrat otu, kayısı nektarı, bal, yasemin, tütsü, orkide ve safranın meyveli, çiçeksi, tatlımsı karışımı

Her hareketi medyada bomba etkisi yaratan Lady Gaga, The Fame için şöyle söylemişti: Bu parfüm, pahalı bir ****** gibi kokmanızı sağlayacak. Prestijli ve erotizmin doruklarında bir imaja sahip olacaksınız. Parfümümün içerisinde sperm ve kan var. Sperm ten sonra hissettiğiniz mutluluğu yakalamanızı sağlayacak. Kan ise benim kanımdan alınmış bir numuneden çoğaltıldı yani benden bir parçayı teninizde taşıyabileceksiniz...



Selena Gomez Eau De Parfum Spray 100ml

Notalar: Lavanta, lotus, frezya, şakayık, beyaz gül, yeşil yapraklar, kazablanka lilyum, sandal ağacı, misk, kediotu ve değerli ahşap.

İlgi çeken parfümün en önemli özelliği, muhteşem görünüme sahip şişesi. Uzun boylu bir bayanın üzerinde ışıldayan, mor bir elbiseyi simgeleyen Selena Gomez parfüm kapağında ise öpücük şekilleri yer alıyor.



Beyonce Midnight Heat EDP 100 ml

Üst nota: Erik, yıldız meyve, pitahaya, kalp notası: Lale, şakayık, orkide, taban nota: Kehribar, silhat, sandal ağacı.

Pop divası Beyonce’un önceki parfümlerinden daha şehvetli bir koku Midnight Heat. Tutku ve aşkın en sıcak halini yaşatan bu parfüm, tropikal tatlar içeriyor.



Jennifer Lopez My Glow Woman EDT 100 ml

Notalar: Lavanta, lotus, frezya, şakayık, beyaz gül, yeşil yapraklar, kazablanka lilyum, sandal ağacı, misk, kediotu ve değerli ahşap.

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in hamilelik döneminde tasarlanan My Glow, melek figüründeki kapağıyla içeriğini ifşa ediyor. Kadınsı bir kokuyla cennetin hayali güzelliğini birleştiren bu parfümün çiçeksi bir tadı var.

[/COLOR]


Konu Behice tarafından (28.09.2015 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
Urahara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla