Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.07.2013, 00:14   #1 (permalink)
KaraKiz
Bilmezdim Bu Derdin Seni Yolundan Beni Solumdan Edeceğini... -Su ve Ateş ©

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 31 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

31 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu



Kontrolünüz dışında gelişen olaylar için kendinizi daha fazla hırpalamanız yersiz. Size destek olmak isteyen candan arkadaşlarınız var. Oğlak burcu ruhsal açıdan yıldızların olumlu etkileri altına giriyor. Sizinle temasa geçmek isteyen tanımadığınız birisi var. Hayırlı haberler alabilirsiniz. Ayrıca bu aralar çevreniz epeyce genişliyor.

Aşk Yaşamı : Birlikte olduğunuz kişiyle aranıza parasal konuların girmesine izin vermemelisiniz. Bu konuda aile büyükleri, ya da arkadaşların sözünden çok sizin duygularınız önem taşıyor.

İş Yaşamı : Çalışma hayatınızda biraz şevk, biraz da hırsa ihtiyacınız var. Kafanızdan geçen işle ilgili bazı fikirleri de açamıyorsunuz. Cesareti biraz toplamanız gerekiyor. Siz hareketlenirseniz, önünüzün açık olduğu bir gündesiniz.

Para Durumu : Para, para para… Son günlerde başka şey düşünmez olmuşsunuz. Şu aralar elinizdekiyle yetinmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yatırımlarınıza dokunmayın, bankada paranız varsa çekmeyin.

Dikkat : Özel hayatınızda sizi çok kıskanan birisi var. Henüz size zarar verecek bir harekette bulunmamış ama ne yapacağı belli olmaz.

__________________
KaraKiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla