Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.08.2013, 14:09   #1 (permalink)
Mezarkabul
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Mou'nun Rooney ısrarı sürüyor

Mou'nun Rooney ısrarı sürüyor





Chelsea menajeri Jose Mourinho, Wayne Rooney ısrarından vazgeçmiyor. Portekizli menajer, İngilz yıldız için Manchester United'a bir resmi teklif daha götürmeye hazırlandıklarını söyledi.



Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun Wayne Rooney'e olan ilgisi sürüyor.
Manchester United'da menajer David Moyes ile sorunlar yaşayan İngiliz forveti kadrolarına katmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Mourinho, Rooney'in adını telafuz etmekten kaçındı.
Portekizli menajer, transferin son gününe dek kadromuza bir oyuncu katmak için çalışacağız. Bu oyuncu da forvet olacak. Ancak şu an her forvetin bir takımı var ve ben de başka takımın formasını giyen bir oyuncunun adını vermeyi etik bulmuyorum. Diğer takımlar gibi oyuncuyu etkilemeye çalışmayacağız. Eğer bir teklif yapacaksak bunu resmi yollardan kulübüne teklif götürerek yapacağız" şeklinde konuştu.
Hatırlanacağı üzere Chelsea, Rooney için Manchester United'a iki kez resmi teklif götürmüş, ancak United bu iki teklifi de reddetmişti.


Mourinho; Hull City maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Stamford Bridge'e yeniden döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.
Mourinho ayrıca Barcelona'nın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz'i bırakmaya niyetleri olmadığını ifade etti.


kaynak: ntvspor

__________________
Kaç para, kaç yalan; bedeli nedir yaşamanın?
Mezarkabul isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla